O Villi Sv. Petar

O Villi Sv. Petar

Prostrana i komforna luksuzna rustikalna villa od 5 zvjezdica

Odlučili ste se zaputiti u prelijepu Hrvatsku na prekrasni otok Krk !?

Odmor na Otoku zaista bi trebao biti posebno iskustvo te istinsko značenje odmora, upravo što Vam naša Villa s bazenom može ponuditi.

Dosta Vam je dnevnog užurbanog ritma, želite uživati u miru i tišini ili provesti aktivni odmor uz brojne rekreacijske sadržaje, šetnju, vožnju bicikla, branje šparoga i gljiva... ili jednostavno uživati u miru uz grijani bazen, te nesmetano upijati boju. Villa Sv. Petar pružiti će Vam idealno mjesto za odmor u ljetnim i zimskim mjesecima.

Okružena je šumom i poljima, predivnim pogledom na okolnu prirodu i srednjovjekovnu crkvicu Sv. Petra, po kojoj je upravo dobila ime. Prostrani okoliš, zelenilo, u rustikalnom stilu opremljen interijer, pregršt sunca i blizina svih krčkih mjesta, gradova i znamenitosti omogućit će Vam pravo uživanje u odmoru!

A sada, zatvorite oči na trenutak i zamislite kako hodate po tepihu mekane trave, dok se oko Vas čuje zvonki cvrkut ptica.
Zrak je svjež, nebo je savršeno plave boje, a toplina sunca nježno miluje Vašu kožu.

Otvorite oči ....svuda oko Vas je opuštajuće zelenilo, DOBRODOŠLI U VILU SV. PETAR čarobno mjesto gdje će sva Vaša osjetila oživjeti!

Zbog svoje centralne lokacije odlična je baza za razgledavanje otoka Krka.
Obilazak se uglavnom odvija po prirodi, šetnjice biciklističke staze, posjete konobama isl.

U Villi Sv. Petar ste neovisni, niste zaključani kao u hotelskim izbornicima. Pruža mogućnost kupnje namirnica iz obližnje prodavaonice, te pripremiti jela koja želite u trenutku kada to želite. U dodatnoj ponudi stoji usluga najma kuhara, koji će Vam prenijeti čari lokalne i regionalne kuhinje.

Ukoliko poželite ručati na posjedu, potom večerati restoranu ili obrnuto, sa zadovoljstvom ćemo Vam preporučiti lokalne konobe u kojima ćete kroz gastro ponudu uživati u autohtonim delicijama.

Kroz svakodnevnu komunikaciju sa lokalnim stanovništvom imati ćete priliku iskusiti čari lokalnog života nakon čega ćete se vratiti kući s boljim osjećajem za kulturu i ritam otočana.

minimalni broj noćenja je 7 dana
manje od 7 dana NA UPIT
ili
Sadržaj ville
  • Smještaj za 9 osoba
  • 5 spavaćih soba
  • 2 dodatna ležaja
  • Fitness
  • Wi-Fi
  • Privatni parking
  • Grijani bazen
  • Bio sauna
Saznaj više
 
Mjesta u blizini
KRK: 13,6 KM
KRAS: 2,2 KM
DOBRINJ: 3,2 KM
MALINSKA: 3,7 KM
GARICA: 4 KM
KLIMNO: 5,7 KM
RISIKA: 5,7 KM
Kontakt
 

  +385 99 702 2727

 

 

  GABONJIN 54, 51511 Otok Krk,
Hrvatska