Priča o krčkim dvorima i nastanku Ville

Priča o krčkim dvorima i nastanku Ville

Sama priča o Krčkim Dvorima započinje ugostiteljstvom ,1998. godine kada je mlad i poduzetan Deniel Jurešić zajedno sa svojom kreativnom suprugom odlučio gradu Krku ponuditi sasvim nov i poseban način uživanja u svakodnevnim ritualima poput ispijanja kave, grickanja croassana, guštiranja u sladoledu, te oživjeti tradicionalne i autohtone recepte po kojima su nekada naše mame i none radile vrhunske slastice. Upravo sa željom očuvanja tradicije i kvalitete rodila se 2004. godine Casa del Padrone.

Bogato dugogodišnje znanje i iskustvo rezultiralo je stvaranjem novih ideja i projekata, stoga krčki dvori 2016. otvaraju još jedna vrata i to na samoj plaži puntarske uvale  Sv. Dunat.

Beach Bar Casa del padrone, nedugo zatim svoje ugostiteljsko iskustvo oplemenjuje i proširuje djelatnost na granu turizma gdje nastaje sama priča o romantičnoj rusikalnoj vili iz snova u pitoresknom kraju mirnog mjestašca .

U vilu Sv. Petar zaljubiti ćete se nakon nekoliko sati boravka, smještena je u mirnom djelu samog centra mjesta Gabonjin, otkriva novu viziju ljepote u netaknutoj šumi i kamenu koji priča povijest.

U mjestu Gabonjin moguć je i najam vile po zimi, budući da je boravak u Villi Sv. Petar prekrasan i u zimskim danima. 

Sagrađena je u drugoj polovici 19. Stoljeća. Arhitektura kuće je u tipičnom krčkom stilu, ograđena od pogleda tako da pruža ugodnu privatnost i savršenu intimu.

Obnovljena i rekonstruirana u tri građevinske jedinice u stilu ladanjske kuće. Opremljena sa svim potrebnim komforom površine od cca 300 m2 i ograđenim privatnim dvorištem veličine 900 m2 koji omogućavaju savršenu intimu i relaksaciju.

Uski i zavučeni prilaz sa vanjske strane štiti Vašu privatnost, dok je sa unutarnjeg dijela sve podređeno ugodnosti boravka te istinskom uživanju u odmoru.

Pet spavaćih soba opremljene su Luxury Riviera Maison namještajem, sa privatnim kupatilom.

Prostrani dnevni boravak, velika kuhinja rustikalnog stila i natkrivene terase jamče pravo mjesto za uživanje u odmoru.

Za boravka u Villi Sv. Petar uživajte u bazenu, sauni, fitnesu, pripremi jela na roštilju, krušnoj peći te brojnim sadržajima koji će oplemeniti Vaš odmor.

Poželite li sa obitelji objedovati na svježem zraku prostrana terasa sa roštiljem omogućiti će Vam nesmetano uživanje i ugodno ispunjene večeri.

Za sve zaljubljenike fitnessa na raspolaganju je stručno opremljen rekreacijski studio sa “bio saunom“ i tušem koji se nalazi tik do saune.

Ukoliko niste jedan od onih hrabrijih, koji prkose hladnim morskim temperaturama u jesensko- zimskom periodu možete uživati u bazenu koji je grijan tokom cijele godine.

Prava čarolija nastaje tek kada sunce zađe i predivna ambijentalna svjetla obasjaju cijelo imanje

Okolica kuće pruža mogućnost šetnje, vožnje bicikla, branja šparoga i gljiva, posjet srednjevjekovnom mjestu i uživanju u pogledu na netaknutu prirodu.

Preporuka je svakako obići PUT GLAGOLJAŠA koji vodi do crkvice Sv.Petra po kojoj je villa dobila svoje ime.

Blizina i dobra povezanost ceste omogućava Vam dolazak do svih poznatih mjesta i gradova otoka za kratko vrijeme.

 

minimalni broj noćenja je 7 dana
manje od 7 dana NA UPIT
ili
Sadržaj ville
  • Smještaj za 9 osoba
  • 5 spavaćih soba
  • 2 dodatna ležaja
  • Fitness
  • Wi-Fi
  • Privatni parking
  • Grijani bazen
  • Bio sauna
Saznaj više
 
Mjesta u blizini
KRK: 13,6 KM
KRAS: 2,2 KM
DOBRINJ: 3,2 KM
MALINSKA: 3,7 KM
GARICA: 4 KM
KLIMNO: 5,7 KM
RISIKA: 5,7 KM
Kontakt
 

  +385 99 702 2727

 

 

  GABONJIN 54, 51511 Otok Krk,
Hrvatska